Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف کتاب، مدیر کتابخانه آیت الله بروجردی و جمعی از کارشناسان این کتابخانه به همراه گروهی از مدیران کتابخانه های عضو مکتا روز شنبه مورخ 15 بهمن ماه 1396 با حضور در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، از بخش های مختلف این مجموعه شامل مخازن نسخ خطی و سنگی، نشریات و مطبوعات بازدید و در جریان اقدامات و فعالیت های این کتابخانه قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بازدید، جمع حاضر مورد استقبال حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر جعفریان، ریاست محترم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران قرار گرفتند. این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی برگزار گردید، ریاست کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران در سخنانی مجموعه برنامه ها، خدمات و فعالیت های این کتابخانه را تشریح و بر لزوم تعامل کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران با سایر کتابخانه ها و استفاده از ظرفیت های دو طرف در چهارچوب تفاهم و قرارداد های مشخص تاکید کردند.

در این دیدار، مدیر کتابخانه آیت الله بروجردی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در زمینه های مختلف از جمله تبادل منابع اطلاعاتی، با هدف تکمیل مجموعه های ناقص دو کتابخانه و نیز تبادل تجارب مربوط به سازماندهی منابع اطلاعاتی،به ویژه فهرست نویسی و سازماندهی متون کهن و نشریات در جهت بهبود کمی و کیفی خدمات کتابخانه های دو طرف تاکید کردند.

در ادامه کارشناسان کتابخانه در دیدار با سرکار خانم دکتر منصوره اتحادیه، پژوهشگر برجسته حوزه تاریخ معاصر و استاد بازنشسته دانشگاه تهران، پیرامون مجموعه های خاص کتابخانه به ویژه مجموعه جزوات، اساسنامه ها و آئین نامه ها و ارزش پژوهشی و اسنادی این منابع گفتگو کردند.

همچنین مدیر و کارشناسان کتابخانه در نشستی با آقای سید فرید قاسمی، پژوهشگر نام آشنای تاریخ مطبوعات، در گفتگو پیرامون مجموعه ارزشمند اهدائی مرحوم حاج محمد رمضانی به کتابخانه آیت الله بروجردی، به ویژه بخش نشریات و مطبوعات، گزارشی نیز پیرامون روند اجرای پروژه پایگاه کتابشناسی آیت الله بروجردی ارائه گردید. در این نشست آقای عنایت الله رحمانی،پژوهشگر حوزه نشریات و آقای نعیمی مسئول سابق بخش نشریات کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران نیز حضور داشتند.

در ادامه این برنامه، مدیر و کارشناسان کتابخانه در بازدید از کتابخانه دانشکده ادبیات دانشگاه تهران نیز در جریان روند خدمات و فعالیت های بخش های مختلف این کتابخانه که در نوع خود در میان کتابخانه های دانشکده ای کشور منحصر به فرد می باشد، قرار گرفتند.

در پایان مدیر و کارشناسان کتابخانه ضمن بازدید از نمایشگاه مطبوعات دوره قاجار در نشست بررسی مطبوعات دوره قاجار که با سخنرانی خانم دکتر منصوره اتحادیه، پژوهشگر برجسته حوزه تاریخ معاصر و استاد بازنشسته دانشگاه تهران، آقای سید فرید قاسمی، پژوهشگر نام آشنای تاریخ مطبوعات و دکتر حسین انتظامی، قائم مقام و دستیار ارشد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید، نیز شرکت کردند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد