Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس جامعه پایگاه خبری تحلیلیبی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین اجتماعی:


تفاهم نامه همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در محل سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به امضای نمایندگان دو طرف رسید.

به گزارش بی‌باک، این تفاهم نامه که مشارکت در راه اندازی و اداره کتابخانه مشارکتی در محل دانشگاه مطابق ضوابط و شرایط و مقررات کتابخانه های تخصصی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران را امکانپذیر می کند، توسط حجت الاسلام والمسلمین حسن ناصری پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و دکتر گیتا موللی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و ارتباطات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو طرف، ۲۸ مورد همکاری را طی سه سال آینده که مدت اجرای تفاهم نامه ذکر شده است، از طریق کتابخانه مرکزی و بخش انتشارات دانشگاه علوم بهزیستی و معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به مورد اجرا می گذارند.

همکاری با کارشناسان و پرسنل کتابخانه جهت اجرای طرح های پژوهشی، برگزاری فعالیت های مشترک فرهنگی، ادبی، مسابقات کتابخوانی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه مفید ، معتبر بودن کارت های عضویت اعضا در کتابخانه های طرفین ، فراهم نمودن امکان مبادله کتاب بین کتابخانه های طرفین، استفاده از امکانات سخت افزاری طرفین جهت برگزاری برنامه همچون سالن همایش، کارگاه ها و ... و اختصاص صفحه اطلاعاتی در پورتال شبکه کتابخانه های تهران به دانشگاه علوم بهزیستی از جمله موارد همکاری بین سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است.

همچنین طبق این تفاهم نامه ، اتصال کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی که شامل کتب تخصصی و منحصر به فرد در حوزه های سلامت روانی، سلامت اجتماعی و توانبخشی می شود به شبکه کتابخانه های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، همکاری متقابل مبنی بر پیوند سایت های کتابخانه مرکزی دانشگاه و کتابخانه های شهرداری در پرتال اطلاع رسانی طرفین و ورود اطلاعات فراداده های اسناد و منابع پژوهشی مرکز اسناد دانشگاه علوم بهزیستی (مطابق ضوابط دانشگاه) و همچنین اتصال منابع دیجیتال آن به قراداده ها در کتابخانه دیجیتال توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران امکانپذیر خواهد شد.

در حاشیه این مراسم که با حضور رئیس و کارشناسان کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و کارشناسان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار شد ، مخبر رئیس کتابخانه مرکزی با طرح پرسش هایی از کارشناسان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، اطلاعات لازم در خصوص امکانات فرهنگی این سازمان و جزئیات اجرای این تفاهم نامه را جویا شد.

براساس گفته کارشناسان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، ۴۰۰ کتابخانه تحت پوشش سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران است که ۹۰ کتابخانه مربوط به فضاهای ملکی شهرداری (مانند فرهنگسراها) است و مابقی آنها به صورت مشارکتی و با همکاری دانشگاه ها، مراکز علمی و فرهنگی اداره می شود.

به گفته کارشناسان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ، شبکه یکپارچه کتابخانه های این سازمان در حال گسترش است و فعلا ۱۰۲ کتابخانه را در سامانه خود دارد که کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز به این شبکه افزوده خواهد شد و دیگر مراکز علمی و فرهنگی که در این شبکه عضو هستند ، می توانند از کتابها و انتشارات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مطلع شده و از آنها استفاده کنند.

با طرح این پرسش که آیا سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، برای افراد کم توان جامعه نیز کتابخانه و یا امکانات مطالعه دارد ؟، مشخص شد که دو کتابخانه بزرگ در خیابان های خاوران و شیخ کلینی، به افراد روشندل اختصاص دارد و امکانات آنها با توجه به شرایط نابینایان پیش بینی شده است.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی